ایلام | رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهران:
برگزاری کلاسهای اوقات فراغت تابستانی برای نوجوانان در مهران
نهضت ادامه دارد.../۴۱
سال ۸۸ بود که جمعی از جوانان تحصيل كرده در دانشگاه شریف از عالم مهندسی به عالم هنر کوچ کردند. تولید آثار مستند و نقد مسائل روز هدف اصلی آنها بود که از همان ابتدا هم با سروصدای زیادی همراه شد؛ آنها نام سفیر فیلم را برای جمع خود و مستندهايشان انتخاب كردند.
سال 88 بود که جمعی از جوانان تحصيل كرده در دانشگاه شریف از عالم مهندسی به عالم هنر کوچ کردند. تولید آثار مستند و نقد مسائل روز هدف اصلی آنها بود که از همان ابتدا هم با سروصدای زیادی همراه شد؛ آنها نام سفیر فیلم را برای جمع خود و مستندهايشان انتخاب كردند.
وقتی«میراث آلبرتا» از ساختههاي سفيرفيلم با موضوع خروج نخبگان در دانشگاه شریف رونمایی شد جمعیتی سه هزار نفره برای تماشا آمده بودند که نشان میداد این مجموعه قرار است خوش بدرخشد و واقعا آمده تا حرفی برای گفتن داشته باشد. «ایکسونامی»، «شبنامه»، «نبردخاموش» و «رزیدنت» تنها بخشی از تولیدات این مجوعه است که در زمان خود جریانسازبودهاند.
این مجموعه با دو رویکرد کادرسازی و جریانسازی در فضای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه تولید مستند رفته رفته بزرگتر و عضوی از خانواده سازمان تبلیغات اسلامی شد و نام خود را بر سر زبانها انداخت.
سید مهدی دزفولی مسئول رسانه و جریانسازی این مجموعه ميگويد: شعار این مجموعه «دوباره نگاه کن» است. به این معنا که ما آثاری را تولید میکنیم که اگرچه ممکن است قبلا دربارهاش تولیداتی هم وجود داشته باشد اما با یک نگاه عمیقترو مطالبه گری مجددا به مسائل نگاه میکنیم تا مخاطب بتواند بر آنها تعمق بیشتری داشته باشد.
محمدرضا بورونی مدیر این مرکز مستند هم درباره روند تربیت نیرو در این زمینه ميگويد: ما در سفیر فیلم دو ماموریت اصلی یعنی جریانسازی، تربیت و آموزش نیروی آموزشی داریم. در دوره شهید کلاهدوز که دوره آموزشی تولیدات کوتاه مرکز سفیر فیلم است حدود 10 تا 12 نفر وارد دوره می شوند و در یک بازه سه ماهه آموزش میبینند؛ در طول دوره مستندات کوتاهی تولید میشود که مقدمهای برای ورود به دوره شهید باقری است. در دوره شهید باقری که حدود یک سال و نیم طول میکشد، فرایند تولید آثار نیمه بلند پیش میرود و بعد از این دوره برای تولید یک کار بلند آماده میشوند و بعد از آن به عنوان عضوی از خانواده سفیرفیلم پذیرفته میشوند و در واقع تربیت مستند ساز از این مسیر پیش میرود.
بورونی درخصوص اضافه شدن خانمها به فرایند آموزش مستندسازي نيز ميگويد: از سالهای اولیه به دلیل نوع فضایی که وجود داشت امکان حضور خانمها در خانواده سفیرفیلم میسر نبود اما در دورههای بعدی به دلیل موضوعاتی که برای تولید مستند وجود دارد و نیاز به نگاه زنانه در این خصوص داریم خانمها هم حتما در این فرایند قرار می گیرند و این اتفاق از اواخر امسال کلید میخورد.
سفير فيلم از نگاه اعداد
13 سال از روزي که سفيرفيلم شکل گرفت، می گذرد
6دوره تربیت مستند ساز در سفیر فیلم برگزار شد
10عضو جديد در هر فرایند دورههای آموزشی به خانواده سفیر فیلم اضافه می شود
17جايزه از جشنوارههای داخلی و خارجی به مستندات سفیر فیلم رسيده است
100مستندساز از مرکز سفیرفیلم به جامعه سينمايی كشور معرفي شدهاند
5000خريد، ميزان فروش آنلاین مستند «وداع با اسلحه» بود
2025-04-07
T
T