قم | با حضور مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم؛

نشست توانمندسازی مجموعه‌های قرآنی استان قم برگزار شد

قم | با حضور مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم؛

نشست توانمندسازی مجموعه‌های قرآنی استان قم برگزار شد

دومین نشست فعالین قرآنی استان قم با موضوع «تبیین مسائل و توانمندسازی کادر مؤسسات و خانه‌های قرآنی» با حضور مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم، در سالن همایش‌های کوثر برگزار شد.

نشست توانمندسازی مجموعه‌های قرآنی استان قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، دومین نشست فعالین قرآنی استان قم ظهر امروز با موضوع تبیین مسائل و توانمندسازی کادر مؤسسات و خانه‌های قرآنی، با حضور جمعی از مربیان و مدیران این مجموعه‌ها در سالن همایش‌های کوثر اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رسول ابوالقاسمی رئیس دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم در ابتدای این نشست اظهار کرد: ۱۸۷ خانه قرآنی زیر مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی است که از این مجموعه ۱۵۷ خانه قرآنی مدیران آن‌ها خانم و ۳۰ خانه، آقا هستند. 

وی بیان کرد: ۵۰ موسسه قرآن و عترت نیز در استان وجود دارد که شامل ۲۷ نفر مدیر آقا و ۲۳ نفر خانم هستند و در موسسات قرآنی ثبت‌شده در سازمان تبلیغات اسلامی مشغول فعالیت‌اند. 

ابوالقاسمی عنوان کرد: در رابطه با دوره‌های آموزشی که در سامانه آموزش سازمان دارالقرآن الکریم ثبت شده، تاکنون ۱۸۴۹ نفر از قم در ۱۵ رشته شرکت کردند که در ۷۸ دوره ثبت‌نام داشتند و عمده شرکت کنندگان در رشته‌های تربیت مربی و تربیت معلم قبول شده و آماده خدمت‌رسانی به جامعه قرآنی استان هستند‌.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم از حفظ گسترده آیات قرآن کریم در ماه مبارک رمضان و ضرورت ملی‌سازی طرح «زندگی با آیه‌ها» سخن گفت؛ او با تأکید بر نقش خانواده‌ها به‌ویژه مادران در تحقق این هدف، ضمن اشاره به تحولات جهانی و تقویت جریان مقاومت، وجود اراده قوی و روحیه استقامت را عامل واقعی قدرت و پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه دانست.

«حسین بهبودی» مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن‌ الکریم نیز در این نشست، به بیان نکاتی در راستای توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی از طریق استفاده از ظرفیت‌های مردمی پرداخت و از برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی برای فعالان قرآنی از طریق سامانه آموزش سازمان دارالقرآن الکریم خبر داد.

وی با اشاره به اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه از سال جاری گفت: برخی از بندها و مواد قانونی این برنامه، امتیازاتی برای مؤسسات قرآنی قائل شده است که اغلب از آن بی‌خبرند و لازم است، مسئولان در جهت مطالبه‌گری اجرای این قوانین اطلاع پیدا کنند.

بهبودی در خصوص نخستین جشنواره حمایت از تشکل‌های قرآنی مردم‌نهاد نیز بیان کرد: سال گذشته با انتشار فراخوانی این جشنواره از سوی اداره کل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن‌ الکریم برگزار شد و در مجموع بالغ بر هزار و ۳۰۰ اثر در سه قالب ایده، طرح، برنامه و محصول قرآنی از تمامی استان‌ها به دبیرخانه ارسال شد و آنها تفکیک موضوعی شدند، چرا که آثار در حوزه‌های مختلف اعم از آموزش‌های عمومی؛ تبلیغی، ترویجی و بعضاً با موضوع نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» بود؛ به‌زودی نیز مراسم اختتامیه این جشنواره و تجلیل از نفرات برگزیده برگزار خواهد شد.

همچنین در پایان این نشست، جمعی از مدیران خانه‌ها و مؤسسات قرآن و عترت به بیان سوالات و پیشنهادات خود پیرامون بیمه مربیان و مدیران مجموعه‌های قرآنی، تعرفه آموزش و ثبت نام قرآن‌آموزان در مجموعه‌ها و ضرورت رسمیت شناختن مجموعه‌های قرآنی توسط دستگاه‌های اجرایی استان قم و... به مسئولان امر پرداختند.

2025-07-22

تعداد بازدید: 43

پربازدیدترین‌ها

جدیدترین‌ها

برگزیده‌ها

محرم
آیکون توانخواهان

T

T