زنجان | با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان و دبیران کارگروههای شورای توسعه

جلسه کارگروههای شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی استان زنجان برگزار شد

زنجان | با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان و دبیران کارگروههای شورای توسعه

جلسه کارگروههای شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی استان زنجان برگزار شد

حجت الاسلام بیات رئیس اداره امور قرآنی استان زنجان از برگزاری جلسه کارگروههای شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی استان زنجان در اداره کل تبلیغات اسلامی خبر داد.

جلسه کارگروههای شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی استان زنجان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی،  جلسه کارگروههای شورای توسعه و گسترش فعالیتهای قرآنی استان زنجان با حضور حجت الاسلام یوسفی؛ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان و دبیران کارگروههای شورای توسعه در اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد.

در این حجت الاسلام یوسفی با توجه به وظایف کارگروهها و اقداماتی که از طرف کارگروهها صورت گرفته است گفت: در مسیری که تا کنون طی کرده ایم باید مشکلات و خلاهای موجود در مسیر برنامه ها و تصمیمات کارگروهها شناسایی و بیان شود تا راه حل این مشکلات نیز پیگیری و مسیر تصمیم گیری کارگروهها هموارتر شود. شناسایی نیازمندیها و نقص و کمبودها از ضرورتهای این مسیر است تا نقشه راه ترسیم شود سپس در شورا در خصوص این نقشه تصمیماتی اخذ شود.

حجت الاسلام بیات؛ رئیس اداره امور قرآنی نیز در خصوص وظایف کارگروهها، مصوبات قبلی جلسات شورا و اقدامات صورت گرفته از طرف دبیرخانه شورا گزارشی اجمالی ارائه کرد و از دبیران حاضر در جلسه خواست تا از اقدامات چند ماه اخیر و فعالیتهای صورت گرفته کارگروه مربوطه گزارشی ارائه دهند تا تصمیماتی در خصوص برنامه محفل و اجرای این برنامه با حضور عوامل برنامه محفل در زنجان اخذ شود.

در ادامه دبیران کارگروهها نیز مسائل و مشکلات و برنامه های خود را بیان کردند و در نهایت مصوبات ذیل به تصویب رسید: ۱_ شخصیت حقیقی دبیران کارگروهها در نامه ها مورد خطاب قرار گیرد و نامه ها مستقیم به نام دبیران و با کاربرگ شورا ارسال شود.

۲_ کارگروهها اعضای حقیقی برای خود انتخاب و در جلسات دعوت کنند. اگر حضور اعضای حقوقی در کارگروهی ضرورت دارد مانعی جهت حضور عضو حقوقی نیست. تشخیص ضرورت حضور اعضای حقیقی یا حقوقی در کارگروه با خود دبیران خواهد بود.

۳_ اول نیاز سنجی و کمبودها شناسایی شود تا اقدام در خصوص نیازسنجی صورت پذیرد. در طراحی اقدام نیز باید سه نکته را در نظر گرفت اول اینکه اقدام کنندگان چه کسانی باشند در واقع مشخص شود پیشبرد اقدام بر عهده کدام قشر است. دوم منابع و زیرساخت و منابع مالی و انسانی این اقدام مشخص شود و سوم خروجی این اقدام چیست و ما قرار است از مبدا تا مقصد چه مسیری طی کنیم به طور کل گستره مخاطب مشخص و قید شود.

2025-07-22

تعداد بازدید: 20

پربازدیدترین‌ها

جدیدترین‌ها

برگزیده‌ها

محرم
آیکون توانخواهان

T

T